Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟ

     Αγαπητοί γονείς, για τη μετακίνηση των μαθητών/τριών μας προς και από το σχολείο μας θα πρέπει να έχουν μαζί τους το συνημμένο  ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ/ΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ, που έχουμε δώσει σήμερα στα παιδιά προς συμπλήρωσή του από εσάς (συνημμένο για όσους απουσίαζαν).

      Για τη συμπλήρωσή του εντύπου χρειάζεται  ό,τι αναφέρεται στα κενά του αλλά και ο αρ. μητρώου του παιδιού που θα σας στείλουν οι δάσκαλοι το συντομότερο με τον δικό τους τρόπο ο καθένας.  

     Για την ώρα άφιξης που είναι στην πρώτη γραμμή με τις ώρες θα γράψετε όλοι 7:45-8:15, εκτός από τα παιδιά που έρχονται στην πρωινή ζώνη υποδοχής που θα γράψουν 6:45-7:20.   

    Για την ώρα αποχώρησης που είναι η δεύτερη γραμμή με τις ώρες, θα συμπληρώσετε το πότε φεύγουν τα παιδιά σας από το σχολείο ανάλογα:

αν σχολούν κανονικά 1:15-1:40

αν έχουν ολοήμερο μέχρι τις 3,  3:00- 3:20

ή μέχρι τις 4, 4:00-4:20

     Στη συνέχεια, θα μας στείλετε το συμπληρωμένο έντυπο τη Δευτέρα το πρωί στους δασκάλους προς υπογραφή και σφραγίδα από εμένα. Θα τα παραλάβετε στο σχόλασμα της Δευτέρας και θα ισχύουν μέχρι τη λήξη των μέτρων.

     Στην περίπτωση που είτε κατά την προσέλευση των μαθητών το πρωί ή το μεσημέρι τη Δευτέρα γίνει έλεγχος, θα τηλεφωνήσετε στο σχολείο μας 2102469382, ή μπορείτε να επιδείξετε το παρόν μειλ, ώστε να πιστοποιείται  πως δεν έχετε ακόμα παραλάβει το υπογεγραμμένο έντυπο βεβαίωσης μετακίνησης για το παιδί προς και από το σχολείο.

     Για τη συνοδεία των παιδιών σας από εσάς θα στέλνετε τηλεφωνικό μήνυμα στον αρ. 13033 με τον αρ. 4 «……συνοδεία ανηλίκων μαθητών από/προς το σχολείο» ή θα εκτυπώσετε έντυπο μετακίνησης, που επίσης σας επισυνάπτω.

Η διευθύντρια

Οικονόμου Γαρυφαλλιά


Συνημμένο