Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς,
χθες παραλάβαμε μόνο 7 TABLETS προς δανεισμό σε μαθητές/τριές μας για τις ημέρες της τηλεκπαίδευσης .
Πέρυσι τον Απρίλιο είχαμε ζητήσει να μας κοινοποιήσετε τις ανάγκες σας σε τεχνολογικό εξοπλισμό για την επικείμενη τηλεκπαίδευση και συντάξαμε μια λίστα. Φέτος τα δεδομένα τροποποιήθηκαν, καθώς η σχολική χρονιά άλλαξε, άλλοι μαθητές μας έφυγαν και άλλοι ήρθαν, κάποιοι που δήλωσαν ανάγκη τακτοποιήθηκαν ή ίσως να δημιουργήθηκαν νέες ανάγκες.
Για να μπορέσουμε λοιπόν να φτιάξουμε την νέα λίστα και να προχωρήσουμε στον δανεισμό των ελάχιστων αυτών συσκευών με όσο το δυνατόν δικαιότερο τρόπο, με βάση κοινωνικά κριτήρια κ.α, (όπως χαμηλό εισόδημα, ανεργία, μονογονεικότητα,πολυτεκνία κλπ),όπως μας ορίζει το ΥΠΑΙΘ, θα σας παρακαλούσα να μας αποστείλετε απαντητικό μειλ σε αυτό που σας έχουμε στείλει ήδη από εχθές, μόνο όσοι έχετε απόλυτη ανάγκη με τη δηλωση πως έχετε ανάγκη τον δανεισμό για όσο καιρό κρατά η τηλεκπαίδευση, αλλά και τον λόγο που δεν υπάρχει η τεχνολογική αυτή κάλυψη.
Η ανάγνωση των απαντήσεών σας θα γίνει αυστηρά από εμένα και δεν θα διαρρεύσουν τα προσωπικά σας δεδομένα με ατομική μου ευθύνη. Αν δεν επιθυμείτε με μειλ, καλέστε με στο τηλ. του σχολείου μας 2102469382 από τις 13:00- 18:00 οπωσδήποτε σήμερα, Παρασκευή.


Με εκτίμηση


Οικονόμου Γαρυφαλλιά