Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Αγαπητοί γονείς,

                           για να μη συγχρωτίζεστε και εσείς αλλά και τα παιδιά στο σχόλασμα, επανατοποθετείται η μπάρα και ενεργοποιούμε και πάλι την ανά τμήμα παράδοση των παιδιών από τους εκπαιδευτικό τους ανά τμήμα.

    Η σειρά παράδοσης θα γίνεται ως εξής:

     Πρώτα θα αποχωρεί το ΣΤ2, στη συνέχεια θα παραδίδονται  τα δυο τμήματα που οι εκπαιδευτικοί τους εφημερεύουν, και μετά τα υπόλοιπα με τη σειρά από το Α1 έως το Στ3 (με το ενδεχόμενο σχετικής ευελιξίας, για την ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων σας, χωρίς όμως μεγάλη απόκλιση από τη σειρά που σας ανέφερα, δλδ αν έχει προετοιμαστεί για αποχώρηση το Δ1 θα προηγηθεί του Γ2) .

     Στην περίπτωση που δεν παραδοθούν όλα τα παιδιά του τμήματος που αποχωρεί, τα παιδιά θα περιμένουν με εκπαιδευτικό  στον χώρο του γηπέδου μας και θα παραδοθούν στους καθυστερημένους γονείς μετά την ολοκλήρωση της αποχώρησης όλων των επόμενων τμημάτων.

      Για την πιστή εφαρμογή των ανωτέρω παρακαλούμε να μην πλησιάζετε την πόρτα του σχολείου, να βρίσκεστε αρκετά πέραν της μπάρας και να πλησιάζετε μόνον οι γονείς του τμήματος που θα αναγγείλει ο εκπαιδευτικός εφημερίας που θα βρίσκεται στην πόρτα.  

    Θα προσπαθήσουμε όλοι μας, να ακολουθούμε τους κανόνες , για την ασφάλεια όλων μας.

                                                                 Με εκτίμηση

                                                                 Η δ/ντρια Οικονόμου Γαρυφαλλιά