Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Ο αγιασμός για την έναρξη της σχολικής  χρονιάς του σχολείου μας και η παράδοση των βιβλίων στους μαθητές/τριές μας θα πραγματοποιηθεί  τη Δευτέρα, 14/9.  

       Η προσέλευση των μαθητών μας θα γίνει, αυστηρά και χωρίς παρέκκλιση, από τις 09:00 έως τις 9:15 από την είσοδο της αυλής του σχολείου μας (οδός Βύρωνος). Στην πόρτα, εκπαιδευτικοί μας θα παραλαμβάνουν όλους τους μαθητές (ακόμα και της Α΄ τάξης) που θα φορούν μάσκα και με τη συνοδεία άλλων εκπαιδευτικών θα οδηγούνται στις αίθουσές τους, όπου θα τους περιμένουν οι δάσκαλοί τους.

      Η πόρτα θα παραμείνει κλειστή μετά τις 9:15.

      Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του σχολείου μας με αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών και μαθητών (μαθητές που ανήκουν στα προεδρεία της ΣΤ  τάξης) και στη συνέχεια στις αίθουσες, ανά τμήμα, για τους υπόλοιπους μαθητές και εκπαιδευτικούς, που θα βρίσκονται ήδη στις αίθουσές τους. Θα ακολουθήσει το μοίρασμα των βιβλίων και το σχόλασμα θα γίνει με παράδοση των μαθητών ανά τμήμα στους γονείς τους στην πόρτα της εισόδου, στις 11:00.

    Δεν επιτρέπεται η είσοδος στους γονείς με εξαίρεση τους γονείς μαθητών της Α΄ τάξης, των οποίων η είσοδος θα επιτραπεί μόνον όταν ολοκληρωθεί ο αγιασμός, περίπου στις 10:00, οπότε και θα επιστρέψει η αντιπροσωπεία μαθητών στις αίθουσές τους, θα ανοίξει η πόρτα, και με τη συνοδεία εκπαιδευτικών θα  οδηγηθούν με μάσκα στην αίθουσα εκδηλώσεων. Εκεί θα γνωριστούμε και θα δοθούν οδηγίες για τη λειτουργία του σχολείου μας. Με τη λήξη της υποδοχής, οι γονείς θα αποχωρήσουν και η παράδοση των παιδιών τους θα γίνει επίσης ανά τμήμα στην πόρτα της εισόδου, στις 11:00.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η διευθύντρια του σχολείου μας σας εύχεται

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

                                                                                      

Από τη διεύθυνση