Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Ενημέρωση για το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Αχαρνών



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Αχαρνών « Διέξοδος» ενημερώνει ότι πρόκειται να υλοποιήσει 2 Βιωματικά Εργαστήρια Εμβάθυνσης 4 δίωρων συναντήσεων για γονείς παιδιών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν ήδη συμμετάσχει σε προηγούμενες Ομάδες Γονέων.

Στόχος των εργαστηρίων, είναι να ανταποκριθούμε στα αιτήματα των γονέων που είχαν συμμετάσχει σε προηγούμενες Ομάδες Γονέων του Προγράμματος Υποστήριξης της Οικογένειας, για περαιτέρω εκπαίδευση σε θέματα που άπτονται στο γονεϊκό τους ρόλο.

Τα θέματα στα οποία θα γίνει εμβάθυνση αφορούν στην ενεργητική ακρόαση, στη διαχείριση του θυμού, στη θέσπιση και τήρηση των ορίων και σε τρόπους ενίσχυσης της ψυχικής ανθεκτικότητας του γονέα.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Κέντρου, ημέρα Πέμπτη, με τη δυνατότητα επιλογής πρωινής ή απογευματινής ώρας:



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στις συντονίστριες του Προγράμματος κ. Ιωάννου Γιάννα Ψυχολόγο/ Επιστ. Υπεύθυνη του Κ.Π., κ. Κευγά Αργυρώ, Ψυχολόγο/Στέλεχος Πρόληψης.

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλέφωνο του Κέντρου:

210- 2409015 καθημερινά από τις 09.00-14.00.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι 16 άτομα για κάθε ομάδα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές ως και τις 15 Οκτωβρίου 2019 μέσω τηλεφώνου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα δοθούν Βεβαιώσεις παρακολούθησης στο τέλος της Ομάδας.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται χωρίς οικονομική επιβάρυνση.


Η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κ.Π.

Γιάννα Ιωάννου