Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ edupass.gov.gr

Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 η πλατφόρμα δήλωσης των self tests των παιδιών αντικαθίσταται. Αντί πλέον για την πλατφόρμα «selftesting.gov.gr» όπου μέχρι τώρα δηλώνατε, τίθεται σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα edupass.gov.gr,.

Οι γονείς/κηδεμόνες των υπόχρεων μαθητών εισέρχεστε στην νέα πλατφόρμα και δηλώνετε την πρόθεση φυσικής παρουσίας των παιδιών σας στους χώρους της σχολικής μας μονάδας, ζητώντας να αποστέλλεται στη θυρίδα του σχολείου μας (2ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών) η κατάστασή τους.

Αφού επιλέξετε την κατηγορία «Πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης/ Ειδικής Αγωγής» και ακολούθως την κατηγορία «Δήλωση self test μαθητών/τριών-Έκδοση Σχολικής Κάρτας για covid 19», αυθεντικοποιείστε με τη χρήση κωδικών taxisnet. Εάν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, εκδίδεται από το σύστημα και εσείς εκτυπώνετε (ή αποτυπώνετε σε χαρτί) τη σχολική κάρτα, την οποία ο μαθητής επιδεικνύει στο σχολείο και υποχρεούται να την έχει πάντα μαζί του για τυχόν έλεγχο.

Για τη περίπτωση μαθητών που νόσησαν, δηλώνονται και τα πιστοποιητικά νόσησης.

Οικονόμου Γαρυφαλλιά