Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,
                   ανεξάρτητα αν θα ανοίξει το σχολείο μας τον Ιούνιο ή όχι, παρακαλείσθε να κρατήσετε όλα τα βιβλία της φετινής τάξης, καθώς ενδέχεται να συμπληρωθεί η ύλη των μαθημάτων τον Σεπτέμβριο.
      Επίσης, για όσους επιθυμούν τα παιδιά τους να εγγραφούν στο ολοήμερο για την επόμενη σχολική χρονιά 2020-2021, για την περίπτωση που το σχολείο θα ανοίξει θα σας δοθούν τα έντυπα, άλλως, θα περιμένουμε οδηγίες για το πώς θα γίνουν οι αιτήσεις.
      Ωστόσο, για τον έγκαιρο υπολογισμό των τμημάτων λειτουργίας του ολοημέρου, παρακαλώ, στείλτε όλοι σας απαντητικό μειλ στους δασκάλους των παιδιών σας, όπου θα δηλώσετε την επιθυμία ή μη επιθυμία εγγραφής των παιδιών σας στο ολοήμερο, μέχρι τις 12 Ιουνίου (η απάντησή σας θα είναι η βεβαίωση πως ενημερωθήκατε).
     Για την περίπτωση που επιθυμείτε την εγγραφή τους, σημειώστε την ώρα αποχώρησής τους (15:00 ή 16:00) καθώς και αν θα συμμετέχουν στην Πρωινή Ζώνη Υποδοχής (7:00-7:15). Ακόμα, φροντίσετε να έχετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά (βεβαιώσεις εργασίας ή ταμείο ανεργίας και για τους δυο γονείς) για όταν σας ζητηθούν.
                                                                                                                         Με εκτίμηση
                                                                                                    Η Δ/ντρια   Οικονόμου Γαρυφαλλιά