Παρασκευή 24 Απριλίου 2020


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς,
                             Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!
      Ο σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, ύστερα από συνεδρίαση που έλαβε χώρα χθες, Πέμπτη 23/4, αποφάσισε από τη Δευτέρα, 27/4 να διαχειριστεί την νέα μορφή διδασκαλίας των μαθητών/τριών του ως εξής:
  α)  καταρχάς, οι εκπαιδευτικοί μας θα προχωρήσουν σε νέα ύλη μαθημάτων, η οποία θα υποστηρίζεται με αναρτήσεις στις πλατφόρμες τους (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση με e-me και eclass) σε ημέρες όπως αυτές απεικονίζονται στον αναλυτικό πίνακα που ακολουθεί
   β) αναφορικά με τη σύγχρονη τηλεκπαίδευση (τηλεδιασκέψεις μέσω WEBEX), λάβαμε υπόψη παιδαγωγικές και πρακτικές παραμέτρους για τις τάξεις που αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθεί. Θα ενημερωθείτε σχετικά από τους δασκάλους των τμημάτων σας. Για κάθε τηλεδιάσκεψη θα υπάρχει έγκαιρος προγραμματισμός και ειδοποίησή σας από τους εκπαιδευτικούς μας μέσω e mail για την ακριβή ημέρα και ώρα πραγματοποίησής της (τουλάχιστον 2 ημέρες πριν), ώστε να προετοιμάζεστε.
    Επειδή δεν γνωρίζουμε πόσο μακρόχρονη θα είναι αυτή η μορφή εκπαιδευτικής διαδικασίας, παρακαλούμε να έχουμε τη στήριξή σας στην προσπάθειά όλων μας να υποστηρίξουμε μαθησιακά τα παιδιά μας, και την κατανόησή σας, γιατί και για εμάς οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες και απαιτητικές. 
                                                                     Με εκτίμηση
                         Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Δ/ντρια του  σχολείου μας