Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

Αγαπητοί γονείς,
 
Το σχολείο μας συμμετέχει στον ψηφιακό διαγωνισμό «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα, Λέω όχι στο σχολικό εκφοβισμό» και για να πάρουμε το βραβείο κοινού χρειαζόμαστε την ηλεκτρονική ψήφο σας μέχρι την Κυριακή, 7/12 στις 12:00 το βράδυ.
 Στην ηλ. διεύθυνση που ακολουθεί θα βρείτε και το βίντεο που δημιουργήσαμε με το όνομα του σχολείου μας (2οΔημ. Σχ. Αχαρνών) - είμαστε περίπου στην αρχή της λίστας με τα σχολεία συμμετοχής – και τον τρόπο να μας ψηφίσετε (προϋποθέτει την εγγραφή σας και την ψήφο σε 3 σχολεία). Αφού λοιπόν διαβάσετε προσεχτικά τις οδηγίες θα περιμένουμε την υποστήριξή σας.


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων
 

ΕΠΙΣΗΣ

Και φέτος, όποιες οικογένειες θέλουν, μπορούν να προμηθευτούν μέσω του σχολείου μας το Αστέρι της Ευχής από τον ΜΚΟ Make a wish, o οποίος εκπληρώνει ευχές σοβαρά αρρώστων παιδιών.

Ενημερώστε τους δασκάλους για να συμπληρώσουμε την παραγγελία μας, μέχρι την Παρασκευή, 12/12.

ΑΚΟΜΑ

Το χαμόγελο του Παιδιού, στο οποίο προσφέρουμε τρόφιμα για τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενεί πάνω από δύο χρόνια, ζητά και εφέτος τη συνδρομή μας.Οι δάσκαλοι των τάξεων μέσω των μαθητών μας θα σας ενημερώσουν για το είδος που θα συλλεχθεί στον χώρο μας μέχρι την Πέμπτη 18/12.

ΒΑΘΜΟΙ

Οι βαθμοί του σχολειού μας, για όλες τις τάξεις, εκτός Α΄ και Β΄, θα δοθούν την Πέμπτη 18/12, μετά το σχόλασμα, στις 2:10, στις αίθουσες των τμημάτων. Οι συνάδελφοι των ειδικοτήτων θα βρίσκονται στο γραφείο διδασκόντων.

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ

Ο εκκλησιασμός του σχολείου μας για τα Χριστούγεννα θα γίνει την Τρίτη,23/12.

Από τη διεύθυνση