Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Ανακοίνωση για το 5ο Φεστιβάλ

Αγαπητοί γονείς,
το φετινό μας 5ο Φεστιβάλ με τίτλο ¨Η γήινη Ταυτότητά μας¨ θα γίνει το Σάββατο, 27 Μαίου από τις 6:00 -10:00
Θα φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας πολυπληθή συγκροτήματα, με παιδιά και ενήλικες,  τα οποία εθελοντικά θα εκπροσωπήσουν κράτη της γης παρουσιάζοντας τον πολιτισμό τους με χορούς τραγούδια και τέχνες και εμείς, με τη σειρά μας, το δικό μας  σε αυτούς.
Για να είμαστε καλοί οικοδεσπότες, χρειαζόμαστε εθελοντές γονείς οι οποίοι  σε συνεργασία με τους δασκάλους  και τους μαθητές μας θα αναλάβουν την υποδοχή τους και θα εξασφαλίσουν ό,τι  χρειάζονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.  Επίσης, θα εξασφαλίσουμε ένα μπουφέ από εδέσματα και ποτά γι΄αυτούς και μόνον.
Οπότε θα περιμένουμε να ανταποκριθείτε και να μας δηλώσετε την πρόθεσή σας για τα παραπάνω με δήλωση του ονόματός σας και του αρ. τηλεφώνου σας, σε ποια από τις δυο ανάγκες  - ή και στις δυο- θα μπορέσετε να συνεισφέρετε, με χαρτάκι που θα μας φέρουν τα παιδιά σας στο γραφείο της διευθύντριας. Στην περίπτωση που θα φέρετε οτιδήποτε για τον μπουφέ, παρακαλούμε να μας δηλώσετε τι ακριβώς, ώστε να διευθετήσουμε και να μην έχουμε υπερκάλυψη από το ίδιο είδος.

 Αναμένουμε την ανταπόκρισή σας, με εκτίμηση

ο σύλλογος Διδασκόντων και η διευθύντρια του σχολείου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου