Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6ο Φεστιβάλ 2ου Δ.Σ. Αχαρνών

2ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών
Πάρνηθoς 19, Τ.Κ. 136 72, Αχαρνές
τηλ./φαξ: 210 2469382
mail:mail@2dim-acharn.att.sch.gr
site: http://2dim-acharn.att.sch.gr/ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


6ο Φεστιβάλ 2ου Δ.Σ. Αχαρνών
 «Αχαρνής»

                                        Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, 6:00μμ-10:00μμ


Στην 70η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 25/9/2015 στην Ν. Υόρκη και με το Ψήφισμα 70/1: «Μεταμορφώνοντας τον κόσμο μας - Η Ατζέντα 2030 για βιώσιμη Ανάπτυξη», τα 193 κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών υιοθέτησαν ένα σχέδιο για την επίτευξη ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους, σχεδιάζοντας μια διαδρομή για τα επόμενα 15 χρόνια.
Στο επίκεντρο της Ατζέντας βρίσκονται 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης. Ο στόχος 11 αναφέρεται στις Βιώσιμες Πόλεις και Κοινότητες, οι οποίες αποτελούν, μεταξύ άλλων, κόμβους για την ανταλλαγή ιδεών, τον πολιτισμό, την επιστήμη, την κοινωνική ανάπτυξη κ.ά., δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να προοδεύσουν κοινωνικά.
Ο στόχος αυτός οραματίζεται ασφαλείς, προσαρμοστικές βιώσιμες πόλεις και ανθρώπινους οικισμούς, χωρίς αποκλεισμούς και επιδιώκει μεταξύ άλλων την ενίσχυση των προσπαθειών για την προστασία και τη διαφύλαξη της παγκόσμιας πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς.
Στο φετινό μας φεστιβάλ, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, παρουσιάζουμε τον ενεργό πολιτισμό της πόλης μας με τη συμμετοχή όλων όσοι προάγουν, ενισχύουν, περιφρουρούν και υπηρετούν τον ως άνω στόχο, με την επιδίωξη να προβάλουμε τη δυναμική και την προοπτική της πόλης των Αχαρνών.


                                                                                           Η Διευθύντρια,
                                                                                    ο Σύλλογος Διδασκόντων
                                                               και ο Σύλλογος γονέων  του 2ου Δημ. Σχ. Αχαρνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου