Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017 - 2018

    Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:
       Α) οι μαθητές των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί. 
     Β) οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες  όπως, 
ü  πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες   παθήσεις/ενταγμένοι  σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι). 
ü  πολίτες  τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και  δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.
Η σχετική αίτηση - δήλωση δίνεται από το σχολείο και θα πρέπει να έχει κατατεθεί συμπληρωμένη από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών έως τις 12-06-2017, το αργότερο.


                             Από τη διεύθυνση του 2ου Δ.Σ. Αχαρνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου